EnergoZrouti.cz

Česká firma prodává plynové kotle a tepelná čerpadla se slevami v řádech desetitisíců, akce je ale omezená

     
Martin Bárta
23. 9. 2024 ▪ 15:08

Úsporu, někdy i několik desítek tisíc korun, na pořízení tepelného čerpadla nebo plynového kotle v současnosti nabízí tuzemská firma Thermona. Její nabídka má však omezení jak na počet kusů, tak i na domácnosti, které ji budou moci využít.

Slevu až několik desítek tisíc korun na plynové kotle a tepelná čerpadla si připravila Česká firma, nabídka má ale háček
Slevu až několik desítek tisíc korun na plynové kotle a tepelná čerpadla si připravila Česká firma, nabídka má ale háček
Foto: Unsplash

Výrazné slevy na plynové kotle, tepelná čerpadla, ale i elektrické kotle nabídla zákazníkům tuzemská společnost Thermona, která se právě výrobou a prodejem těchto kotlů zabývá. Prvních pět set zákazníků nyní může zakoupit její plynové kotle se slevou 40 %, což při současných cenách plynových kotlů představuje úsporu až několika desítek tisíc korun.

Celá nabídka, ve které je možné zakoupit například plynový kotel THERM 35 KD místo standardních 46 900 Kč bez DPH za 28 140 Kč bez DPH, je ale kromě omezení na prvních pět set zájemců ještě spojena s jedním háčkem. Firma totiž nabízí zvýhodněnou cenu pro domácnosti, které byly v minulých týdnech zasaženy povodněmi.

Zákazníci tak v rámci pomoci firmy s obnovou jejich vytápění před topnou sezónou mohou až do 30. listopadu využít mimořádně výhodných cen na nové topné zdroje.

„S hrůzou jsme s kolegy každý den sledovali, jakým způsobem postupuje povodňová vlna, která začala působit extrémní škody, především majetkové, ale bohužel i na zdraví a lidských životech. Povodně nejsou v tuto dobu zdaleka za námi. Nyní vás čeká velmi náročná životní situace, pro řadu z vás ta nejtěžší v životě. Budete nuceni odklízet vše, co voda zničila, a snažit se zajistit pro své rodiny důstojné bydlení. Všechny z vás čekají náročné rekonstrukce, ale některé bohužel i stavby zcela nových domovů. Pomoc v jakékoliv formě je proto na místě,“ uvedl v dopise firmy, informujícím o slevě, její jednatel Mgr. Marek Nováček.

Nováček zároveň dodává: „Jako český výrobce tepelné techniky vnímáme společenskou zodpovědnost a pro občany, kteří byli zasaženi povodněmi, přinášíme podporu. Obnovu zatopených regionů podpoříme 500 kusy námi vyráběných plynových kotlů, elektrických kotlů a tepelných čerpadel za ceny, které jsou pod výrobními náklady a jsou námi značně finančně dotovány,“



Sdílejte článek  
       


Štítky: Plynové kotle Plyn Vytápění Topení Thermona Povodně Sleva Plynové topení


Pondělník.

Přehled aktuálního dění každé pondělní ráno ve vaší schránce.