EnergoZrouti.cz

Lidl nabízí chytrou klimatizaci za směšnou cenu. V horku, které se očekává příští týden, by se mohla hodit

     
Nikola Stránská
6. 8. 2024 ▪ 14:10

Lidl má nyní v prodeji chytrou klimatizaci s ovládáním přes mobilní aplikaci za čtyři a půl tisíce. Kromě ochlazení v horkých dnech nabízí i režim odvlhčování. Díky antibakteriální vrstvě udrží vzduch čistý po dlouhou dobu.

Klimatizace v Lidlu stojí pár korun, v horku se může hodit
Klimatizace v Lidlu stojí pár korun, v horku se může hodit
Foto: Unsplash

Už v příštím týdnu by se podle meteorologů mohly do Česka dostat teploty dosahující až na 40 °C. Tropy v tuzemsku tak podle všeho ještě nekončí. Právě v tomto případě by se tak mohla hodit chytrá klimatizace, kterou aktuálně nabízí německý Lidl.

V souvislosti s předpovědí nadcházející vlny veder, která v příštím týdnu zasáhne Českou republiku, přichází Lidl s atraktivní nabídkou, která vám může zpříjemnit pobyt doma i v kanceláři. Akční nabídka zahrnuje chytrou klimatizační jednotku Comfee PAC 7000, která je nyní k dispozici za zvýhodněnou cenu 179 eur (cca 4 500 korun). Tato mobilní klimatizace nabízí širokou škálu funkcí a parametrů, které ocení každý, kdo se chce ochránit před nepříjemnými vysokými teplotami.

Hlavní předností mobilní klimatizace Comfee PAC 7000 je chytré ovládání, které umožňuje zařízení ovládat nejen pomocí aplikace, ale i klasickým dálkovým ovladačem. Klimatizace je rovněž kompatibilní s populárními asistenty Alexa a Google Assistant, což přidává další úroveň komfortu a jednoduchosti ovládání.

Zařízení je extrémně tiché, což oceníte zejména při nočním režimu, kdy vás nebude rušit hlukem. Jeho chladicí výkon dosahuje 7000 BTU/h, což odpovídá 2,0 kW, a je tak ideální pro místnosti do 25 m² (70 m³). Díky tomu se hodí nejen do menších bytů, ale i do kanceláří nebo dalších prostor, kde je potřeba rychle a účinně snížit teplotu.

Comfee PAC 7000 nabízí funkce chlazení, odvlhčování a větrání, což z něj činí flexibilní zařízení vhodné pro různé potřeby. Výkon odvlhčování dosahuje až 46,56 litrů za 24 hodin, což je ideální pro udržení optimální vlhkosti v místnosti.

Jednou z inovativních technologií, kterou se tento model chlubí, je tzv. „zlatá ploutev“ (Golden Fin). Tento speciální povlak poskytuje zvýšenou ochranu před vnějšími vlivy a má antibakteriální účinek. Lamely zůstávají bez usazenin i po deseti letech používání, což výrazně prodlužuje životnost zařízení.

Klimatizace používá ekologickou chladicí kapalinu R290, která je šetrnější k životnímu prostředí. Energetická účinnost zařízení je třídy A, což zajišťuje nízkou spotřebu energie při maximálním výkonu. V pohotovostním režimu je spotřeba energie ještě nižší, což přispívá k celkové úspoře nákladů na provoz.

Klimatizaci lze v současnosti zakoupit na e-shopu Lidl. V současnosti je bohužel nabídka dostupná pouze pro německý trh, mnoho tuzemských domácností ale využívá i nákupů na německém e-shopu a pobočkách Lidlu, což může mnohdy vyjít levněji než nákup obdobného produktu v Česku.



Sdílejte článek  
       


Štítky: Lidl Klimatizace Mobilní klimatizace Teplo Horko


Pondělník.

Přehled aktuálního dění každé pondělní ráno ve vaší schránce.