Na to, zda má někdo v oblibě spíše léto, nebo preferuje zimní měsíce, může mít vliv celá řada faktorů. Někdo dává přednost zimě...
Máslo je jednou ze základních surovin české kuchyně. Patří do pečení, omáček, krémových polévek, pod kuře, nebo jen tak na čerstvý...
Pokud nás v dnešní době honí mlsná, často sáhneme po čokoládě nebo průmyslově zpracovaných sladkostech. Naše prababičky však k tomuto...
Pravidelná konzumace ryb je prospěšná pro naše zdraví. Jedná se totiž o vynikající zdroj kvalitních bílkovin, vitamínů skupiny B a D a...
Mnoho lidí si do kávy přidává smetanu či tradiční kravské mléko. Toto mléko je samo o sobě plné důležitých minerálů a bílkovin,...
Tento doplněk stravy se stal součástí každodenní rutiny mnoha Čechů a řada lidí si již bez něj svůj život neumí představit. Lidé jej...
Naše babičky mnohdy velmi dobře věděly, jaké potraviny prospívají lidskému zdraví. Dnes jejich tvrzení velmi často potvrzují i vědecké...
Inovace v mlékárenském průmyslu mají rychlé tempo. Díky tomu tak vznikají stále nové výrobky s lepším složením, ale je i lépe...