Britský majitel elektromobilu v novém videu zesměšňuje řidiče čekající v nekonečných kolonách na benzín

  
Martin Bárta
30. 9. 2021 ▪ 15:47

Současná krize s pohonnými hmotami ve Velké Británii má i jednoho velkého vítěze - majitele elektromobilů. Ti si nyní na čerpacích stanicích dělají srandu z majitelů benzínových a naftových aut.

Vypnuté stojany čerpací stanice v Británii
Vypnuté stojany čerpací stanice v Británii
Foto: John Cameron on Unsplash

Majitelé elektromobilů ve Velké Británii mají nyní konečně důvod k velké radosti z výběru vozidla na elektřinu. Místní krize čerpacích stanic, které nemají k dispozici dostatečné množství pohonných hmot nebo je nemají vůbec, tak majitele vozidel na elektrický pohon nemusí vůbec trápit.

Vtipné video ukazuje výhodu elektromobilů

Ačkoliv krize na čerpacích stanicích po celé Velké Británii probíhá už více jak týden, stále to nevypadá, že by mělo v blízké době dojít k jejímu vyřešení. Podle některých informací tak vláda už připravuje profesionální vojáky, kteří na chvíli zastoupí roli řidičů kamionů na benzín s naftou na čerpací stanice dovezou.

Problém, který se po celé zemi objevil je ale terčem posměchu hlavně ze strany elektromobilistů, kteří si z řidičů stojících v dlouhých kolonách na alespoň malé množství paliva dělají srandu.

To ostatně ukazuje i video původně zveřejněné na serveru TikTok, které zaznamenalo už více jak milion shlédnutí. Řidič elektromobilu Tesla tak s kanystrem v ruce ostatním řidičům ukazuje, jak vlastně žádný nepotřebuje a může tak vesele dobíjet své vozidlo i doma.

Vzhledem k tomu, že na některých čerpacích stanicích docházelo kvůli nedostatku paliva i k potyčkám mezi řidiči, doporučovali bychom s elektrickým vozidlem spíše místo objet :)




Štítky: Auto Velká Británie Benzín
Zdroj: RED, wavawes