EnergoZrouti.cz

Lidl má v akci elektrokolo, a byl by hřích jej za tu cenu nekoupit

     
Tomáš Jelínek
29. 7. 2024 ▪ 12:32

Lidl má v akci parádní elektrokolo do města. Díky své ceně a dojezdu okolo sto kilometrů může být ideálním parťákem pro městské jízdy.

Elektrokolo do města z nabídky Lidlu nyní vyjde výrazně výhodněji
Elektrokolo do města z nabídky Lidlu nyní vyjde výrazně výhodněji
Foto: Lidl.cz

Lidl, známý svými cenově dostupnými produkty, přichází s nabídkou, která rozhodně patří mezi ty, které se vyplatí. Jejich městské elektrokolo nabízí skvělý poměr ceny a výkonu. Toto elektrokolo, s maximální rychlostí 25 km/h (ostatně, tak jako u všech legálně provozovaných elektrokol) a dojezdem přes 100 km na jedno nabití, je ideálním řešením pro každodenní dojíždění do práce nebo na výlety po městě.

Elektrokolo CRIVIT Městské elektrokolo X.2 All z Lidlu je vybaveno nejmodernějšími technologiemi, které zajišťují pohodlnou a bezpečnou jízdu. LCD displej, umístěný na řídítkách, poskytuje cyklistům důležité informace o rychlosti, stavu baterie a dalších jízdních parametrech. LED osvětlení na přední i zadní straně kola zajišťuje viditelnost a bezpečnost i za snížených světelných podmínek.

Design kola je nejen atraktivní, ale také praktický. Robustní rám zajišťuje stabilitu a odolnost, zatímco ergonomicky tvarované sedlo a řídítka nabízejí maximální komfort i při delších jízdách. Kvalitní pneumatiky zaručují skvělou přilnavost a ovladatelnost na různých typech povrchů, což oceníte jak ve městě, tak na venkově.

Jednou z největších předností tohoto elektrokola je jeho cena. Lidl se snaží, aby ekologická a udržitelná doprava byla dostupná co nejširšímu okruhu lidí. Cena tohoto elektrokola je proto nastavena tak, aby si ho mohl dovolit téměř každý, kdo hledá cenově dostupné, a přitom výkonné a kvalitní dopravní prostředek. Současná akce, která kolo nabízí za necelých 25 tisíc korun, je pak rozhodně dalším argumentem pro nákup.

Ekologická doprava je čím dál populárnější a stále více lidí hledá alternativy k tradičním automobilům a hromadné dopravě. Elektrokolo je ideálním řešením, jak se vyhnout dopravním zácpám, snížit emise a zároveň si užít pohyb na čerstvém vzduchu. Navíc, s rostoucími cenami paliv a dopravného, představuje elektrokolo z Lidlu ekonomickou variantu, která uleví nejen vaší peněžence, ale i životnímu prostředí.

Toto elektrokolo je navrženo tak, aby vyhovovalo širokému spektru uživatelů, od mladých lidí, kteří hledají rychlý a efektivní způsob dopravy, až po seniory, kteří chtějí zůstat aktivní a mobilní. Díky asistenci elektromotoru je jízda méně namáhavá, což umožňuje užívat si delší trasy bez únavy.



Sdílejte článek  
       


Štítky: Elektrokolo Lidl Kolo Cyklistika Elektrická kola Doprava Mikromobilita Cestování
Zdroj: Lidl.cz



Pondělník.

Přehled aktuálního dění každé pondělní ráno ve vaší schránce.