EnergoZrouti.cz

Řidiči Škodovek si oddychnou, automobilka jim díky úpravě aplikace zjednoduší ovládání a nabíjení vozů

  
Martin Bárta
25. 1. 2024 ▪ 15:22

Majitelé některých Škodovek budou mít už od března letošního roku jednodušší využívání digitálních aplikací automobilky. Firma totiž v současnosti dvě aplikace pro nabíjení a ovládání vozu sloučí do jedné.

Obsluha elektrických Škodovek budou mít díky integraci snazší ovládání nabíjení
Obsluha elektrických Škodovek budou mít díky integraci snazší ovládání nabíjení
Foto: Škoda Auto

Majitelé některých Škodovek si už brzy oddychnou, díky úpravě aplikace MyŠKODA. Ta by totiž měla už během několika měsíců vyjít v nové podobě, která bude přínosem hlavně pro majitele elektromobilu ENYAQ iV a dalších vozů s možností dobíjení integrované baterie (hybridů).

Aktualizace, která by měla přijít v průběhu března letošního roku totiž přinese integraci aplikace Powerpass přímo do aplikace MyŠKODA. Řidiči už tak nebudou nuceni pro ovládání vozu, jeho kontrolu odemykání a další funkce a také nabíjení využívat dvě různé aplikace.

Pro uživatele by měl být přechod podle zprávy automobilky co nejjednodušší. Přihlašovací údaje pro Škoda ID zůstanou nezměněny a všechny osobní údaje budou automaticky přeneseny do nové aplikace. Podle firmy tato integrace znatelně usnadní cestu majitelům vozů k e-mobilitě a zpříjemní jejich každodenní interakce s vozidlem. Uživatelé budou včas informováni o dostupnosti aktualizace a obdrží veškeré potřebné informace včetně odkazu ke stažení nové verze aplikace.




Štítky: Škoda Auto Škoda Auto Automobily Doprava Aplikace Nabíjení Elektromobily
Zdroj: TZ Škoda Auto