Rozmrazování


Správné rozmrazování je velmi důležité.

Má se maso rozmrazovat v lednici, nebo na lince? Hygienici upozorňují na nebezpečnou chybu

6. 11. 2025 • Misha Chen

Člověk chce jen ušetřit čas. Vytáhne maso z mrazáku, položí ho na kuchyňskou linku a má pocit, že dělá to nejlogičtější, co může....


Vývar vám v lednici může vydržet mnohem déle

Vývar vydrží v lednici mnohem déle. Stačí na začátku vynechat jednu ingredienci, kterou Češi dávají automaticky

31. 10. 2025 • Anežka Šebková

Pořádný domácí vývar je rozhodně oblíbenou klasikou, která by neměla chybět v lednici (nebo mrazáku) žádného gurmána. Nejen, že je na...


Správné zmrazení masa prodlouží jeho trvanlivost.

Maso vám v mrazáku vydrží klidně dvojnásobně déle. Stačí se vyhnout těmto 3 chybám

10. 10. 2025 • Martina Minaříková

Mrazák v domácnosti je velkým pomocníkem. Umožní vám udělat zásoby potravin na delší dobu, můžete využít cenové akce a nakoupit si...


Mrazák plný ledu žere elektřinu.

Mrazák plný ledu žere elektřinu. Tento jednoduchý fígl ho odmrazí do 15 minut a bez jediné louže

25. 9. 2025 • Monika Brešťanská

Rozmrazování mrazáku je často opomíjenou a neoblíbenou domácí prací. Jenže velké množství námrazy má na svědomí i vyšší účty za...


V českých kuchyních se začal objevovat nový spotřebič.

Češi se začínají vyhýbat mikrovlnkám obloukem. Nový přístroj vaří zdravěji, rychleji a spotřebuje méně energie

10. 8. 2025 • Petr Eybl

Technologie se neustále posouvají závratným tempem dopředu. To má vliv na celou řadu rozličných oblastí lidského života.