
V topné sezóně se řada lidí poohlíží po možnostech, jak šetřit svou peněženku. Pokud topíte klasickými radiátory, možná za nimi...

Maso je potravina, která se kazí nejrychleji. A přitom k tomu často přispíváme sami, tím, kam ho v lednici odložíme. Místo teploty, která...

Když ohříváte maso druhý den, často skončí tvrdé, vysušené nebo gumové. Přitom ještě včera na oběd chutnalo naprosto skvěle....

V českých kuchyních se pomalu, ale jistě začínají objevovat nové zvyklosti. Jednorázový pečicí papír ustupuje do pozadí a místo něho...

Letošní meteorologické léto je už minulostí. Podzim je v plném proudu a teploty pomalu začínají klesat.

Banány jednou za rok, toaletní papír na příděl a maso jen podle štěstí nebo známostí. Nákupy v socialistickém Československu byly malým...

Období letních prázdnin je v České republice spojené mimo jiné s grilováním. Tato činnost k dlouhým letním večerům zkrátka...