
Vytahujete z mikrovlnky pravidelně horký talíř a studené jídlo? Nebo je půlka ohřívaného pokrmu studená a druhá zase velmi horká? Na...

Horkovzdušné fritézy jsou rok od roku nejen v českých kuchyních populárnější. Internetový prostor doslova zavalily různé recepty, které...

Když ohříváte maso druhý den, často skončí tvrdé, vysušené nebo gumové. Přitom ještě včera na oběd chutnalo naprosto skvěle....

Domácnosti našich babiček a prababiček by dnes možná působily jako takový malý skanzen. Místo kuchyňských robotů, myčky na nádobí a...

V potravinách, které lidé běžně konzumují, se mohou nacházet látky s širokou škálou různých účinků. Není tajemstvím, že některé...

Vědci z univerzity v New Yorku zjistili, jak velký dopad by mohlo mít odstranění potravin pocházejících z živočišné výroby na klima...