
Vaše kuchyňská houbička pořád zvláštně zapáchá a vy nevíte, co s ní. Není divu, protože se v ní schovává spousta bakterií....

Mytí nádobí je každodenní rutinou, při které ale děláme nenápadné chyby. Ty pak stojí tisíce korun za opravy a zbytečně zkracují...

Když je řeč o tom, jaká část kuchyně je nejméně hygienická, řadě lidí se jako první vybaví dřezy nebo houbičky na nádobí. Přitom...

Nerez je z hlediska kuchyňských dřezů jedním z nejpoužívanějších materiálů. Je hygienický, odolný a poměrně snadno se udržuje. I...

Kuchyně se řadí mezi místnosti, o které je z hygienického hlediska pečovat opravdu důkladně. V opačném případě se v ní mohou snadno...

Doby, kdy Češi drhnuli připálené zbytky pokrmů z hrnců drátěnkou, jsou již dávno pryč. Do současných domácností se stále častěji...

Doby, kdy v každé české domácnosti byla na kuchyňském dřezu položená klasická houbička na nádobí, jsou dávno pryč. Čím dál více...